Review Emilie Verhaeghe en Leen Van Kerkhove van de firma Admishift

“We hebben nu een professioneel kader dat uitstraalt op onze zaak”

Tot 2020 waren Emilie Verhaeghe en Leen Van Kerkhove aan de slag als freelancers. Tegenwoordig zijn ze samen de zaakvoerders van Admishift dat ze runnen vanuit het Bedrijvencentrum in Oudenaarde. “Het Bedrijvencentrum biedt ons het professioneel kader dat we nodig hebben om te groeien en nog veel meer KMO’s te ontzorgen op vlak van hun bedrijfsadministratie”, zeggen ze.

Admishift ontzorgt groeiende KMO’s door hen te koppelen aan de geknipte freelancer die de administratieve taken opneemt waar het interne team zelf niet aan toe komt of niet de eigen expertise in huis heeft. De dames achter Admishift trekken daarbij de kaart van persoonlijke betrokkenheid en hechten grote waarde aan een vertrouwensband en langetermijnrelatie tussen de freelancers en de bedrijven die ze bedienen. Het is de kern van hun bedrijfsfilosofie.

Shift & groei
De vrouwen achter Admishift hebben de overstap gemaakt van zelfstandige professionals naar ondernemers in het Bedrijvencentrum om verschillende redenen. Ze leerden elkaar kennen via een gemeenschappelijke connectie, ontdekten dat ze op dezelfde golflengte zaten en besloten hun individuele freelanceactiviteiten op een lager pitje te zetten om samen Admishift te starten. Deze beslissing stelde hen in staat om te groeien en meer KMO’s te helpen. “We coördineren nu een netwerk van zestig freelancers. Op die manier kunnen we altijd iemand met de juiste expertise inzetten die bovendien ook echt matcht met het bedrijf dat bij ons aanklopt omdat het op zoek is naar administratieve ondersteuning”, klinkt het.

De ideale stap
Het verhaal van Admishift is er één van samenwerking en laat zien dat de juiste omgeving het verschil kan maken voor ondernemers die gedreven zijn door verbinding. De keuze van Admishift voor BCVLAR ligt in dezelfde filosofie. “We wilden niet langer van thuis uit werken maar een eigen pand kopen of huren was een stap te ver”, zegt Emilie. “Hier in het Bedrijvencentrum in Oudenaarde zitten verschillende bedrijven samen en voel je je niet eenzaam. We komen elkaar tegen in de gemeenschappelijke ruimtes en ook tijdens de netwerkactiviteiten leren we elkaar beter kennen. En het is een betaalbare oplossing voor ons.”

Professionele indruk
De faciliteiten en professionele omgeving van het Bedrijvencentrum bieden hen de ideale setting om te gedijen en te professionaliseren, terwijl ze tegelijkertijd de voordelen van verbondenheid, netwerken en gedeelde ruimtes omarmen. “Door hier te zijn, maken we een professionele indruk”, legt Leen uit. “De dames van de receptie verwelkomen de mensen met de glimlach en verwittigen ons als onze gasten er zijn. We ontvangen de mensen in een van de meetingrooms of flexbureaus. We kunnen kiezen waar we zitten. Als we een specifieke ruimte willen, dan reserveren we die gemakkelijk en snel online.”

Centrale ligging
Leen en Emilie zijn blij dat ze BCVLAR als de thuis van Admishift hebben gekozen. “Onze freelancers en de bedrijven waarvoor ze werken bevinden zich vooral in Oost- en West-Vlaanderen. Het Bedrijvencentrum in Oudenaarde ligt centraal. We voelen niet de nood aan een groot kantoorgebouw. Wel willen we werken aan meer naamsbekendheid zodat we nog meer ondernemers en KMO’s kunnen ontzorgen”, zegt Leen.

Connectie op meerdere vlakken
BCVLAR biedt een persoonlijke aanpak die naadloos aansluit bij de waarden en behoeften van Admishift. “Onze troef is dat we niet alleen kijken naar de kennis en expertise maar vooral naar een goede match tussen freelancer en de vragende partij. We verbinden mensen. Die connectie vinden we ook in het Bedrijvencentrum. Zo vinden hier regelmatig Open Coffee-netwerkmomenten plaats waarop ondernemers uit de regio welkom zijn”, zegt Emilie. “Christiaan, de directeur van het Bedrijvencentrum, staat altijd klaar om te helpen en mensen met elkaar te verbinden. Hij heeft een groot netwerk en beveelt ons aan bij mensen van wie hij denkt dat we met hen samen kunnen werken. Die persoonlijke aanpak is een grote meerwaarde. Dát plus de faciliteiten hebben ervoor gezorgd dat we gekozen hebben voor het Bedrijvencentrum Vlaamse Ardennen als onze uitvalsbasis. De locatie en dienstverlening zijn hier meer dan in orde. Ja, we voelen ons hier echt op onze plek”, vat Leen samen.