VERGADERZALEN

In onze vergaderruimtes in Oudenaarde combineren we comfort en functionaliteit, ideaal voor elke bijeenkomst. Je kunt kiezen uit een breed scala aan opstellingen en capaciteiten, variërend van kleine vergaderruimtes voor 4 personen tot grote vergaderzalen die 25 tot 40 personen kunnen accommoderen. Als je een vergaderzaal wilt huren, bieden we zowel compacte als ruime opties, allemaal voorzien van moderne audiovisuele apparatuur.

Bovendien kun je genieten van onze uitstekende cateringdienst, die varieert van ontbijt tot koffiepauzes en lunches, perfect voor het moeiteloos en stijlvol hosten van allerlei vergaderingen. Of je nu een vergaderzaal te huur zoekt voor een snelle meeting of een uitgebreide conferentie, onze verhuur van vergaderruimtes in Oudenaarde is flexibel en aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften.

Kies voor onze professioneel ingerichte meetingruimtes en ervaar de vrijheid en flexibiliteit om je werk op jouw voorwaarden uit te voeren, ondersteund door alle faciliteiten en diensten die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Bij het huren van een kantoor, loods of magazijn in BCVLAR zijn het gebruik van onze vergaderzalen inbegrepen in de diensten voor onze klanten, zonder extra kosten. Voor externe partijen zijn onze vergaderzalen beschikbaar tegen betaling. Dit biedt een flexibele oplossing voor zowel interne als externe gebruikers, waarbij interne klanten kunnen profiteren van deze faciliteit als onderdeel van hun huurovereenkomst.

Boek je vergaderzaal

Het Bedrijvencentrum Vlaamse Ardennen is gemakkelijk bereikbaar voor externe bezoekers. Centraal gelegen tussen Gent en Kortrijk en makkelijk toegankelijk via de E17 en de E40. Beide Vlaanderen, Henegouwen en Noord-Frankrijk liggen op korte rijafstand via (meestal) filevrije wegen.

 

UITGERUST MET SMARTBOARD

 

WI-FI

 

MAX. 40 PERSONEN IN THEATEROPSTELLING

 

MAX. 25 PERSONEN IN U-VORM

7 vergaderzalen met alle moderne voorzieningen en de nodige audiovisuele apparatuur.

  • uitgerust met smartboard
  • wifi
  • geluidsinstallatie met DVD
  • microfoon
  • flipchart
  • max. 40 personen in theateropstelling
  • max. 25 personen in U-vorm

 

Kom een kijkje nemen