Open Coffee Oudenaarde on tour – vrijdag 17 mei

Beste ondernemer,

Straffe koffie: dat is wat je krijgt als je samen met andere ondernemers een portie ideeën uitwisselt. Je laadt de batterijen op, leert gelijkgezinde ondernemers kennen en babbelt met potentiële klanten en leveranciers uit jouw buurt. Op deze netwerkmomenten smaakt de koffie nooit verkeerd!
We zijn dan ook enthousiast om alweer een volgende datum voor onze Open Coffee aan te kondigen.

Graag verwelkomen we jou op vrijdag 17 mei 2024 om 08u15 bij Café Légumes Koppenberg, Berchemweg 216 in Oudenaarde-Melden.

Wil je er graag bij zijn? Registreer je dan nu en verzeker één van de 40 plaatsen. Wij zetten de koffie alvast klaar!

Wat kan je verwachten?

 

Moi&Benoit is een foodservices bedrijf gevestigd in Oudenaarde. Met een passie voor het leveren van uitzonderlijke culinaire ervaringen, zijn ze gespecialiseerd in het leveren van voedsel- en drankaanbiedingen van hoge kwaliteit voor een breed scala aan evenementen en gelegenheden. Ook kun je bij hen terecht voor de verhuur van tenten en koelwagens. Hun team heeft zich toegelegd op het creëren van innovatieve en heerlijke menu’s die voldoen aan de unieke voorkeuren en dieetvereisten van hun klanten.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft of privé-bijeenkomst, zij streven ernaar om jullie verwachtingen te overtreffen. Vertrouw op Moi&Benoit om uw evenementen te verbeteren en een blijvende indruk achter te laten op uw gasten.

Schrijf je hier in

 

Hartelijk welkom!